Amit tudni érdemes

Jelen tájékoztatónkban minden fontos tudnivalót megtalálhat a szállításról, átvétel fajtáiról, fizetésről és a pénzvisszafizetési garancia feltételeiről.

Szállítás, átvétel, fizetés

Lássuk tehát, mely szállítási és átvételi módokat választhatja Nálunk, illetve annak mik az ismérvei.

  1. Házhozszállítás – postai / futárszolgálati szállítással (1- 2 nap alatt országosan)

A házhozszállítás esetében választhatja a postai / futárszolgálati kiszállítást, amely azt jelenti, hogy a postás/futár viszi a terméket a címre a megrendeléstől számított 1-2 munkanap alatt. Nagy előnye, hogy ha éppen nincs otthon a kiszállítás alatt, egy közeli postán, a kapott értesítővel még 10 teljes napig át tudja venni a csomagot, a futár megpróbálja ez esetben még egyszer kézbesíteni és telefonál, hogy időpontot egyeztessen Önnel. Nagy előnye, hogy Ön meg tudja változtatni a kiszállítás napját, illetve 1-2 órás időintervallumban megérkezik a termék, melyről értesítést kap a szállítás napján. A futár telefonszáma elérhető, illetve a tudja Önt is hívni, így a kézbesítés sikere szinte biztosítva van. Ennél a választásnál érdemes a telefont figyelni tehát! Fizetni készpénzzel és bankkártyával is lehet! A kézbesítés csak hétközben, munkanapokon történik.

 

  1. Csomagpont

Választhatja a MOL vagy COOP csomagpontra való szállítást is, ahol 5 napig átveheti a terméket! A legtöbb üzlet és MOL benzinkutak hosszú nyitvatartással rendelkezik, sőt sokszor egész éjjel nyitva tartanak, illetve gyakran hétvégén is, vagyis az átvétel bármilyen munkaidő mellett megoldható. A csomag érkezéséről értesítést kap emailben vagy SMS-ben, ezt követően már mehet is átvenni! A fizetés készpénzzel és bankkártyával is elérhető.

 

  1. PostaPonton – Postán maradó (Postahivatalba érkező és ott átvehető)

Választhatja a postára való szállítást is, mint postán maradó csomag, ez esetben nem kell megadnia saját lakcímét, viszont személyi igazolvány és lakcímkártya azonosítás után adják oda a diszkrét csomagot. A csomag beérkezésről SMS vagy e-mailes értesítést kap és 10 napig őrzik a terméket a postahivatalban, melyet nyitva tartási idő alatt át tud venni. A posta pontos helyét, címét a weboldalunkon intelligens program segíti, ha beírja a település nevét, kilistázza térkép alapon az összes számításba vehető postát, így nem kell a posta címét keresgélnie. Fizetni tud bankkártyával vagy készpénzzel is és a csomag érkezéséről értesítést kap.

 

  1. MPL csomagautomata

A MPL csomagautomatás átvétel igazán kényelmes, főleg ha inkább nem találkozna senkivel, mikor átveszi azt. A csomag érkezéséről szintén kap értesítést SMS-ben vagy e-mailben, melyet követően 48 órán belül át kell venni a terméket. Előnye viszont, hogy bármikor átvehető, hétvégén, késő este vagy éjjel és ünnepnapokon is, mivel az automatát csak Ön tudja kinyitni az SMS-ben vagy e-mailben kapott biztonsági kóddal. A csomagautomata egyetlen hátránya, hogy csak bankkártyás fizetés lehetséges, az automata nem tud készpénz kezelni.

 

Pénzvisszafizetési garancia

A webáruházunkban látható termékekre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk, ami gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben gondja támadt a termék minőségével, csomagolásával akkor azt kicseréljük más termékre, esetleg a pénzt visszautaljuk Önnek.

Feltételei: a pénzvisszafizetési garanciával sajnos sokan próbálnak meg visszaélni, hogy elfogyasztják az összes tablettát, majd jelentkeznek ügyes-bajos indokokkal, hogy a pénzt utaljuk vissza számukra, így az alábbi feltételt szabtuk. Ha igénybe veszi a visszafizetési garanciát, onnantól kezdve azt az ügyfelet nem áll módunkban többször kiszolgálni és a neve, címe, IP címe, MAC adress címe alapján kitiltjuk. További feltétele az, hogy a bliszterből maximum 1 db hiányzik csak és azt előre visszaküldi számunkra. Ha több hiányzik, mint 1 db, akkor a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető!

Ha bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket az ügyfélszolgálaton keresztül!

Vissza a termékekhez >>