Amit tudni érdemes

Jelen tájékoztatónkban minden fontos tudnivalót megtalálhat a szállításról, átvétel fajtáiról, fizetésről és a pénzvisszafizetési garancia feltételeiről.

Szállítás, átvétel, fizetés

Lássuk tehát, mely szállítási és átvételi módokat választhatja Nálunk, illetve annak mik az ismérvei.

  1. Személyes átvétel (néhány órán belül)

Budapest határain belül lehetősége van személyesen átvenni a futártól a 14 óráig leadott rendeléseket. A budapesti címeket külön egy szerződött futárral küldjük, amely megpróbál mielőbb kézbesíteni, hiszen tudjuk, hogy minden megrendelés S.O.S. sürgős és nagyon fontos. Éppen ezért Magyarországon előszőr mi vállaljuk, hogy a készítményt célba juttatjuk még a megrendelés napján. A futár nem tud a termék tartalmáról, kérem, ne előtte nyissa ki a csomagot, fizetni utánvétesen tud neki készpénzben, kártyás fizetésre nincs jelenleg lehetőség ennél az átvételi formánál.

 

  1. Házhozszállítás – postai / futárszolgálati szállítással (1- 2 nap alatt országosan)

A házhozszállítás esetében választhatja a postai / futárszolgálati kiszállítást, amely azt jelenti, hogy a postás/futár viszi a terméket a címre a megrendeléstől számított 1-2 munkanap alatt. Nagy előnye, hogy ha éppen nincs otthon a kiszállítás alatt, egy közeli postán, a kapott értesítővel még 10 teljes napig át tudja venni a csomagot, a futár megpróbálja ez esetben még egyszer kézbesíteni és telefonál, hogy időpontot egyeztessen Önnel. Nagy előnye, hogy Ön meg tudja változtatni a kiszállítás napját, illetve 1-2 órás időintervallumban megérkezik a termék, melyről értesítést kap a szállítás napján. A futár telefonszáma elérhető, illetve a tudja Önt is hívni, így a kézbesítés sikere szinte biztosítva van. Ennél a választásnál érdemes a telefont figyelni tehát! Fizetni készpénzzel és bankkártyával is lehet! A kézbesítés csak hétközben, munkanapokon történik.

 

  1. Csomagpont

Választhatja a MOL vagy COOP csomagpontra való szállítást is, ahol 5 napig átveheti a terméket! A legtöbb üzlet és MOL benzinkutak hosszú nyitvatartással rendelkezik, sőt sokszor egész éjjel nyitva tartanak, illetve gyakran hétvégén is, vagyis az átvétel bármilyen munkaidő mellett megoldható. A csomag érkezéséről értesítést kap emailben vagy SMS-ben, ezt követően már mehet is átvenni! A fizetés készpénzzel és bankkártyával is elérhető.

 

  1. PostaPonton – Postán maradó (Postahivatalba érkező és ott átvehető)

Választhatja a postára való szállítást is, mint postán maradó csomag, ez esetben nem kell megadnia saját lakcímét, viszont személyi igazolvány és lakcímkártya azonosítás után adják oda a diszkrét csomagot. A csomag beérkezésről SMS vagy e-mailes értesítést kap és 10 napig őrzik a terméket a postahivatalban, melyet nyitva tartási idő alatt át tud venni. A posta pontos helyét, címét a weboldalunkon intelligens program segíti, ha beírja a település nevét, kilistázza térkép alapon az összes számításba vehető postát, így nem kell a posta címét keresgélnie. Fizetni tud bankkártyával vagy készpénzzel is és a csomag érkezéséről értesítést kap.

 

  1. MPL csomagautomata

A MPL csomagautomatás átvétel igazán kényelmes, főleg ha inkább nem találkozna senkivel, mikor átveszi azt. A csomag érkezéséről szintén kap értesítést SMS-ben vagy e-mailben, melyet követően 48 órán belül át kell venni a terméket. Előnye viszont, hogy bármikor átvehető, hétvégén, késő este vagy éjjel és ünnepnapokon is, mivel az automatát csak Ön tudja kinyitni az SMS-ben vagy e-mailben kapott biztonsági kóddal. A csomagautomata egyetlen hátránya, hogy csak bankkártyás fizetés lehetséges, az automata nem tud készpénz kezelni.

 

Pénzvisszafizetési garancia

A webáruházunkban látható termékekre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk, ami gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben gondja támadt a termék minőségével, csomagolásával akkor azt kicseréljük más termékre, esetleg a pénzt visszautaljuk Önnek.

Feltételei: a pénzvisszafizetési garanciával sajnos sokan próbálnak meg visszaélni, hogy elfogyasztják az összes tablettát, majd jelentkeznek ügyes-bajos indokokkal, hogy a pénzt utaljuk vissza számukra, így az alábbi feltételt szabtuk. Ha igénybe veszi a visszafizetési garanciát, onnantól kezdve azt az ügyfelet nem áll módunkban többször kiszolgálni és a neve, címe, IP címe, MAC adress címe alapján kitiltjuk. További feltétele az, hogy a bliszterből maximum 1 db hiányzik csak és azt előre visszaküldi számunkra. Ha több hiányzik, mint 1 db, akkor a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető!

Ha bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket az ügyfélszolgálaton keresztül!

Vissza a termékekhez >>