5. Mikor kell bevennem a gyógyszert?

A gyógyszert a tervezett együttlét előtt kb 60-70 perccel javasolt bevenni, akkor fogja elérni a kívánt hatásfokot. Hatásának kiváltásához szexuális ingerre lesz szükség.

6. Meddig tart a hatása?

A gyógyszer hatásának eléréséhez a bevételétől számított 60-70 percre van szükség. Azt követően szexuális impulzus után érhető el a kívánt erekció. A gyógyszer hatását 3-5 órán keresztül fogja kifejteni.

4. Nem lesz gondja Cenforce D rendelés esetén férfiasságomnak?

A gyógyszer hatóanyaga bevizsgált és hatása garantált. Segítségével kőkemény erekcióra és hosszan tartó együttlétekre számíthat, mely nem károsítja szervezetét. A hatóanyagokra nem lehet rászokni, nem okoznak függőséget. Ha a gyógyszer szedését befejezi szexuális élete olyan lesz, mint korábban.

3. Rajta lesz a csomagon hogy mi van benne?

A szállítás során is számíthat teljes körű diszkréciónkra. Sem a csomagolás, sem a címzés nem lesz árulkodó a csomag tartalmáról, azt kitapogatni sem lehet.

2. Mi a garancia, hogy nem hamisítványt kapok?

A gyógyszer megbízható forrásból származik, hatása pedig garantált. Közvetlenül a gyógyszergyártótól vásároljuk meg, azt tudjuk számlával is igazolni. Nálunk csak eredeti hatásos terméket vásárolhat. Az interneten azonban nagyon sok a csaló webáruház. Hogy ezeket el tudja kerülni olvassa el információs oldalunkat.