6. Mikor fejti ki hatását?

Kb 60 perc szükséges a gyógyszer hatásának eléréséhez. Ennyivel előbb vegye be a gyógyszert, az ágyba bújás előtt. Ezután szükséges szexuális impulzus a megfelelő eredmény eléréséhez.

4. Nem lesz kisebb a hímvesszőm ha már nem szedem?

A készítmény szedhető rendszeresen és alkalmanként is. Ha rendszeresen alkalmazza, akkor sem fog rászokni, a hatóanyaga nem  okoz függőséget. Bármikor befejezheti szedését annak nem lesz semmilyen hátrányos következménye. Szexuális élete olyan lesz, mint korábban, hímvesszője pedig nem lesz kisebb.

5. Lehet dupla adagot is szedni, hogy jobban álljon?

Kérjük tartsa be a gyógyszer szedésére vonatkozó előírásokat. Ha dupla mennyiséget vesz be belőle nem feltétlenül fogja emelni az Ön teljesítményét, azonban túladagolás miatt rosszullétet is okozhat.

1. Mi a biztosíték a hatására Super Tadarise rendelés esetén?

A gyógyszert mi közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg. Eredetiségére és hatására garanciát is vállalunk. Az interneten sokan forgalmaznak hamis terméket, amik nem hatásosak, ezért óvatosan vásároljon. A csalók  felismeréséhez olvassa el tájékoztató anyagunkat. Nálunk csak eredeti és megbízható hatásfokú gyógyszert vásárolhat.