6. Kellemetlen mellékhatásai lehetnek?

Ha betartja a készítmény szedésére vonatkozó szabályokat elkerülheti a mellékhatások kialakulását. Ennek ellenőre előfordulhat mellékhatás, mint minden gyógyszernél. Ezek előfordulása azonban nagyon ritka. Ha mégis tapasztal valamit kellemetlenség az csak rövid ideig tart és nagyon enyhe tünetekkel jelentkezik. Ha rendszeresen szedi a terméket szervezete hozzászokik a hatóanyaghoz, a mellékhatások is megszűnnek

4. Hol van leírva, hogy ez eredeti szer?

A készítmény hatóanyaga eredeti és nagyon hatásos. A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be, ezt pedig akár számlával is tudjuk igazolni. Hatására pedig pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

5. Mit jelent a diszkréció a szállításnál?

A szállítás során végig ügyelünk arra, hogy senki se tudhassa meg Ön mit rendelt tőlünk. Sem a csomagolás, sem a címzés nem árulkodik majd a csomag tartalmáról. Az még tapintással sem megállapítható.

1. Nem lesz rosszabb a szex ha már nem szedem?

A gyógyszer nagyszerű segítséget azoknak akik szexuális teljesítményüket szeretnék emelni, vagy merevedési zavarukat helyre hozni. Szedhető alkalmanként, de rendszeresen is, mert nem okoz semmilyen függőséget. Ha abbahagyja szedését, akkor sem lesz rosszabb szexuális élete, mint korábban.