6. Mi az a regeneráció?

Az aktus után a hímvessző elfárad, puhányabb lesz. Időre van szüksége, hogy pihenjen, regenerálódjon, hogy ismét akcióba tudjon lendülni. Ezt az időt rövidíti le a gyógyszer, Ön gyorsabban lesz képes újra merevedést elérni.

5. Ha beveszem utána már ágyba is bújhatok?

A gyógyszernek szüksége van egy kis időre, hogy kifejtse hatását és felszívódjon a szervezetben. Kb egy óra alatt éri el hatását, akkor van szükség szexuális impulzusra, hogy elérje a merevedést.

4. Csak szeretném feldobni a szexet, ez jó erre?

A gyógyszer segít a tartós és erős merevedés elérésében és a szexuális teljesítmény növekedésében annak is, akinek nincs a merevedésével problémája. Átmeneti méretnövekedést is tapasztalhat. Nem okoz függőséget, ha abbahagyja szedését nem lesznek elvonási tünetei és szexuális élete is olyan lesz, mint korábban. Ha csak a szexet szeretné feldobni ez kiváló megoldás Önnek.

2. Hová vihetem vissza a gyógyszert garanciára?

Önnek nem szükséges személyes visszahoznia a terméket, ha élni szeretne a pénzvisszafizetési garanciával. Kérjük előzetesen jelezze felénk a garancia iránti igényét majd küldje vissza postai úton. Mi ezután visszafizetjük a vételárat.