4. Nem csak idősebbek használhatják?

A gyógyszert nem csak idősebbel és merevedési zavarban szenvedő személyek használhatják. Ha Önnek nincsenek merevedési problémái, csak szeretné szexuális életét feldobni, élvezni partnerével a szexet akkor is használhatja. Nem fog függőség kialakulni a hatóanyag iránt, ha abbahagyja szedését szexuális élete visszatér a korábbi szintjére.

5. Bármit ehetek a gyógyszer bevétele előtt?

A gyógyszer bevétele előtt kerülni kell egyes ételek, italok fogyasztását. Ezek az alkohol, a drog, a grapefruit valamint a zsíros és olajos ételek. Ezek ugyanis gátolják a hatóanyag felszívódását.

2. Lesz valamilyen baja a hímvesszőmnek, ha már nem szedem?

A gyógyszer emelni fogja az Ön szexuális teljesítményét, erős és tartós erekciót érhet el vele. Ez mellett nem alakul ki függőség a hatóanyag iránt. Bármikor befejezheti alkalmazását, nem fog elvonási tüneteket tapasztalni. Szexuális élete olyan lesz, mint korábban, szerszámát semmilyen hátrány vagy károsodás nem érheti.

3. Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A csomag szállítását kérheti csomag automatába, csomagpontra vagy házhoz szállítással is igényelheti azt. Utánvéttel tudja kifizetni a vételárat készpénzzel vagy bankkártyával.