6. Mikor kell kifizetni a termék vételárát?

A csomagot kérheti csomagautomatába, csomagpontra vagy házhozszállítással. Az árat utánvéttel lehet kifizetni. Előre utalásra nincs mód. Csomagautomatánál bankkártyával fizethet, utánvét esetén pedig bankkártyás és készpénzes fizetési mód is rendelkezésre áll.

4. Van rá biztosíték, hogy ez eredeti?

A gyógyszer hatóanyaga teljesen eredeti, erre akár pénzvisszafizetési garanciát is tudunk vállalunk. Közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg, ezt számlával is tudjuk igazolni. Így a gyógyszer garantáltan eredeti és megbízható forrásból származik.

5. Meddig tudok vele szexelni?

A gyógyszert a tervezett együttlét előtt kb 50-60 perccel vegyen be. Ezt követően mintegy 8 órán keresztül lesz jelen a szervezetben, addig tudja élvezni előnyeit.

3. Kell félnem valamitől gyógyszer rendelésnél?

A gyógyszer eredeti hatóanyagot tartalmaz. Amennyiben betartja az alkalmazására vonatkozó előírásokat elkerülheti a mellékhatások kialakulását is. Ez mellett a gyógyszerre nem lehet rászokni, nem okoz függőséget. Bármikor abbahagyható szedése. Ha befejezi azt szexuális élete olyan lesz mint korábban. Nem kell aggódnia semmitől a gyógyszer rendelése során.