5. Van lehetőség utalásos fizetésre?

Webáruházunkban csak utánvétes fizetésre van lehetőség. Csomagautomatában bankkártyával, csomagponton és házhozszállításnál készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.

6. Mire figyeljek a szedésénél?

A tervezett együttlét előtt kb. 60perccel vegye be a gyógyszert egy pohár vízzel. Első alkalommal elég lehet fél szem is, amit a később lehet növelni, ha úgy érzi, hogy szüksége van a nagyobb hatásra. Egy nap csak egy szem vehető be maximálisan. Használatakor ne fogyasszon alkoholt, kábítószert, koffeint, és grapefruitot.

4. Néha nem jön össze a merevedés akkor is segít?

A Sildelay 160mg szedhető annak is, akinek erekciós problémái vannak, illetve azok is akik csak szexuális életüket szeretnék feldobni. Erős és tartós merevedést okoz mindenkinek, és szexuális teljesítményük is emelkedni fog. Használata során nem okoz függőséget, nem lehet rászokni. Bármikor befejezheti szedését, szexuális élete olyan lesz, mint előtte, nem lesz attól rosszabb.

1. Honnan kerül beszerzésre a gyógyszer?

A gyógyszert az Ajanta Pharma gyógyszergyár forgalmazza. Mi közvetlenül tőlük szerezzük be, melyről számlával is rendelkezünk. Származása garantált, alkalmazása biztonságos, hatása pedig biztos.