5. Magas vérnyomás mellett lehet használni?

A gyógyszer egyes betegségek fennállása esetén nem használható. Ilyen például a hipertónia is, ezért ha Ön a gyógyszert szeretné alkalmazni előtte mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával. Orvosi engedély nélkül semmiképpen ne szedje.

6. Bonyolult a garancia intézése?

A garancia ügyintézése egyszerű és gyors. Jelzi felénk, hogy nem elégedett a termék hatásával. Azt visszaküldeni nekünk és mi visszautaljuk a vételárat.

2. Mi kell ahhoz hogy éljek a pénz visszaigényléssel?

Ha Ön nem elégedett a nálunk vásárolt gyógyszer hatásával igényelheti pénzvisszafizetési garanciánkat. Ahhoz hogy erre jogosult legyen küldje vissza részünkre a terméket és mi ezután visszafizetjük a vételárat.

1. Nem csak idősebbek részére jó a Super Vidalista rendelés?

A gyógyszer biztos erekciót és teljesítménynövekedést biztosít és ez mellett késlelteti a magömlést. Idősebb korban kialakulhatnak szexuális zavarok, ami fiataloknál is jelentkezhet, főleg a korai magömlés terén. De ha nincsenek is szexuális zavarai a gyógyszer akkor is kifejti hatását és elősegíti az együttlét során a teljesítmény növekedését és az együtt töltött idő meghosszabbítását. A gyógyszert […]