5. Sok mellékhatása lehet?

A gyógyszer előírás szerinti használatával nagy mértékben elkerülheti a mellékhatások kialakulását. Ennek ellenére nagyon ritkán jelentkezhet mellékhatás, mely enyhe tünetet okoz és rövid ideig tart. Tapasztalhat orddugulást, bőrszárazságot, fényérzékenységet, arcpírt.

6. Postás hozza a csomagot?

Nem, a csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti, akinél utánvéttel fizetheti ki a vételárat. A szállításra 1-2 munkanapon belül sor kerül.

3. Mikor jön meg a visszaigényelt pénz?

Ha nem elégedett a termék hatásával és visszaigényli a vételárat akkor küldje vissza részünkre a terméket. Mi rövid időn belül visszautaljuk Önnek az összeget.

1. Ha nincs merevedési zavarom a Sildalist 120mg akkor is jó nekem?

A gyógyszer segít a merevedési problémák kezelésében. Viszont ha nincs ilyen gondja akkor is segítséget nyújthat Önnek, ha csak szexuális életét szeretné feldobni. Nagyobb teljesítményt érhet el, erősebb és tartós erekcióval. Nem kell félni a használattól, mert a gyógyszerre nem lehet rászokni, nem okoz függőséget. Ha abbahagyja szedését a szex olyan lesz mint korábban.

2. Hogy történik a szállítás?

A gyógyszert a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk az ország bármely pontjára. De kérheti a kézbesítést csomagpontra is vagy csomagautomatába. Részletek ITT olvashatók.