6. Lehetnek mellékhatásai?

Ha betartja a szedésére vonatkozó előírásokat a mellékhatások kialakulására nem sok esély van. Nagyon ritkán előfordulhat bőrpír, fejfájás, fényérzékenység, orrdugulás, de ezek enyhe tünetekkel jelentkeznek és gyorsan elmúlnak, nem kell tartani nagyobb kellemetlenségtől.

5. Meddig lesz hatásos?

A gyógyszer bevételét követően kb egy óra múlva fogja kifejteni hatását. Utána szükséges szexuális ingerre ehhez. Ezt követően 4-6 órán át lesz képes jó hosszú menetekre partnerével.

4. Lesz valami bajom ha befejezem a szedését?

A gyógyszer olyan hatóanyagot tartalmaz, mely egyedüli a piacon, csak a dapoxetine hatóanyagú termékek alkalmasak a magömlés késleltetésére. A gyógyszert akár naponta is szedheti akkor sem fog hozzászokni. Ha befejezi alkalmazását nem lesznek elvonási tünetei. Szexuális élete pedig olyan lesz, mint korában, attól nem lesz rosszabb.

1. Nincs hamisítvány a webáruházban Poxet 60mg vásárlás esetén?

Webáruházunkban csak eredeti és megbízható forrásból származó garantáltan hatásos terméket tud vásárolni. Nálunk hamis terméket biztosan nem talál. Azonban nagyon sok webáruház próbálja átverni a vásárlókat olcsó hamis termékkel. Hogy ezeket fel tudja ismerni olvassa el erről szóló tájékoztatónkat.