6. Hogy kell szedni?

A gyógyszert az aktus előtt egy órával vegye be egy pohár vízzel, egészben. Azt követően a hatásának kiváltásához szexuális ingerre van szükség. Naponta egy szemet vegyen csak be. Használata előtt ne fogyasszon alkoholt, drogot, zsíros vagy olajos ételeket és grapefruitot.

5. Mikor kell rendelnem, hogy gyorsan megkapjam?

Ha Ön délelőtt rendeli meg a terméket akkor már a következő munkanapon megkaphatja azt. Ha délután vagy később adja le rendelését akkor a rendelést követő második munkanapon számíthat a kézbesítésre az ország bármely pontján.

3. Ha számlára akarom visszakérni a pénzem az lehetséges?

Ha Ön szeretne élni a pénzvisszafizetési garanciánkkal először vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. Egyben jelezze feléjük a bankszámlaszámát is. Utána küldje vissza a terméket és mi bankszámlájára fogjuk visszautalni a vételárat.

1. Mennyit fog csökkenni a teljesítményem, ha már nem szedem?

A gyógyszer hatóanyaga a sildenafil, melyet a népszerű Viagra is tartalmaz. Egyik legmegbízhatóbb potencianövelő szer. Hatóanyagára nem lehet rászokni, nem okoz függőséget. Ha abbahagyja szedését nem lesznek elvonási tünetei, nem lesz semmilyen kellemetlensége. Szexuális élete pedig olyan lesz mint korábban, attól nem lesz rosszabb.