Kamagra zselé gyakori kérdések

A következő cikkben azt fogjuk megtárgyalni, hogy mik azok a Kamagra zselé gyakori kérdések, melyek felmerülnek a használókban!

Mennyi ideig hat a Kamagra zselé?

Ez érthető módon a legtöbben feltett a Kamagra zselé gyakori kérdések közül. A gyógyszer aktív hatóanyaga 100 mg szildenafil-citrát, mely általában 4-6, de legrövidebb esetben is 3 óráig hatékony. Maximum hatékonyságot nehéz mondani, mivel mindenki szervezete más ütemben bontja le a vegyületet, valamint annak hatása nem hirtelen, hanem fokozatosan csökken. A legáltalánosabban 6 óra a maximális hatóidő, de vannak, akik jóval, több órával tovább tapasztalják a pozitív hatásokat.

Mennyi idő alatt szívódik fel a szildenafil-citrát?
Szintén fontos kérdés, melyre a válasz azonban viszonylag összetett. Kevés étel fogyasztása, zsíros ételek és alkohol mellőzése mellett akár 15-20 perc alatt is tapasztalhatja a merevedésre gyakorolt előnyös hatásokat. Esetenként a felszívódás valamivel lassabb, de szinte minden használónál hatékony a bevételt követő 1 órában.

Ki gyártja a Kamagra zselét?

A Kamagra zselé gyártója az Ajanta Pharma indiai gyógyszergyártó vállalat, mely több mint 30 országban, többek között az Egyesült Államokban is jelen van. Számos generikus gyógyszert gyártanak.

Mikor, mennyit, hogyan?

A Kamagra zselé gyakori kérdések szintén gyakran irányulnak az adagolásra. A Kamagra zselé100 mg szildenafil-citrátot tartalmaz, ami az ajánlott napi adag ebből a hatóanyagból. Ez azt jelenti, hogy napi egy tasakot ajánlott maximum bevenni. Szex előtt minimum 15-20 perccel (vagy amennyi idő alatt Önnek biztosan hat) érdemes alkalmazni. Nem kell víz a bevételhez, a tasak zselés tartalmát teheti csak a nyelve alá, míg az feloldódik.

Mik a Kamagra zselé előnyei a tablettás gyógyszerekkel szemben?
A Kamagra zselé számos előnnyel rendelkezik, melyek sok esetben kívánatosabb alternatívává teszik. Nem kell tablettát bevenni, ami sok ember számára nagy megkönnyebbülés. Sokkal gyorsabb felszívódásra lehet számítani – a tabletta átlagosan 1 óra alatt fejti ki megfelelő hatását. Kellemes ízekben elérhető, ami a tablettákról ritkán mondható el. Bevétele egyszerűbb, gyakorlatilag bárhol feltűnés nélkül alkalmazhatja, mivel még víz sem kell hozzá.

Hogyan tehetem hatékonyabbá a Kamagra zselét?
A Kamagra zselé gyakori kérdések esetében érdekes, hogy vajon hogyan hozható ki a maximum a gyógyszerből. Az adagolás betartása az elsődleges, amit javasolni tudunk. Az általános egészségügyi állapot, valamint alkalmazott gyógyszerek befolyásolhatják ezt (bizonyos gyógyszerekkel együtt nem lehet szedni, ezt ne felejtse el!). Ha próbál kiegyensúlyozott, egészséges életmódot folytatni, kerüli a nagy mennyiségű alkohol fogyasztását és a dohányzást, a merevedés önmagában is jobb lehet, így a Kamagra zselé hatása még ’’drámaibb’’ tud lenni.

A Kamagra zselé generikus gyógyszer?
Igen, a Viagra generikus változata. Mindazonáltal ez ne tántorítsa el a Kamagra vásárlásától, ha azon gondolkozik. A generikus szerek minősége olyan magas, mint az eredeti gyógyszereké., forgalmazásuk máskülönben lehetetlen lenne a szigorú szabályozások miatt. Az aktív hatóanyag teljesen meggyezik, nem csak minőségben, de mennyiségben is.

A Kamagra zselé biztonságos? Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?
Lássuk be, a Kamagra zselé gyakori kérdések közül ez igen gyakran felmerül, ami természetes. A gyógyszervásárlás néha ijesztő lehet, főleg a lehetséges mellékhatások elolvasását követően. Megnyugtatjuk azonban, hogy a szildenafil-citrát annyira jól tolerálható hatóanyag, hogy a legtöbb használó nem is tapasztal semmilyen tünetet. Akik igen, azok leggyakrabban fejfájást, bőrpírt jelentenek, ritkábban homályos/kékes látásról, izomfájdalmakról, alvászavarról, enyhe émelygésről panaszkodnak.

Hogyan tudok Önöknél rendelni?
A Kamagra zselé rendelés webáruházunkból nagyon egyszerű: a rendelés leadásához regisztrálnia sem kell, valamint vény bemutatása sem szükséges. A rendelés leadása során Ön választja ki, hogy milyen házhozszállítási lehetőséget venne igénybe.

Hogyan fizetek?
Webáruházunkban csak utánvételes fizetés elérhető, azaz amikor a termék megérkezik a rendelési címre / csomagpontra / csomagautomatába, Önnek csak akkor kell fizetnie. Ez a rendelést a lehető legbiztonságosabbá teszi.

Mi történik, ha a gyógyszer nem hat?
Nagyon ritkán fordul elő, hogy a szildenafil-citrát nem hatékony egyeseknél. Ha Ön így tapasztalja, nem kell mást tennie, mint visszaküldeni a gyógyszert Nekünk, mi pedig lehetőséget adunk arra, hogy a termék árát Nálunk levásárolja vagy visszakapja az összeget bankkártáyjára.

Milyen szállítási lehetőségek érhetők el, hány nap a kiszállítás?
Számos lehetőség közül választhat: postai vagy futár általi házhozszállítás, postán maradó küldemény, MOL vagy COOP csomagponton történő átvétel vagy MPL csomagautomata. A kiszállítás 1-3 munkanap. A kiszállítás ingyenes akkor, ha a rendelés összege eléri vagy meghaladja a 20.000 Ft-ot!