Abhigra 100mg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3800
4 szem 5990
10 szem + 1 ajándék 9990
15 szem + 2 ajándék 14700
20 szem + 4 ajándék 18000
30 szem + 6 ajándék 26000
50 szem + 10 ajándék 39990

Ön elégedett a szexuális teljesítményével? Minden esetben képes kielégíteni a párját? Ha igen, akkor szerencsés helyzetben van, mivel minden 3.férfit érint valamilyen jellegű potenciaprobléma, amely miatt nem tudnak olyan erőbedobással részt venni az aktusban, mint szeretnék.

Szerencsére a potencianövelés lehetősége ma már nem megy ritkaságszámba, mindenkinek van lehetősége és joga élni vele, attól függetlenül, hogy van-e merevedési zavara vagy nincs. Szexuális teljesítmény fokozás végett éppolyan sokan használják, mint a merevedési problémájuk palástolására.

Joggal tehetik, mert semmi kockáztatni való nincs, a tabletta használatát követően sem következik be változás a szexuális teljesítményben. Tehát minden olyan félelem alaptalan, hogy hozzá lehet szokni a hatóanyaghoz és később anélkül már nem is lesz képes erekcióra.

Egyedül azzal kapcsolatban kell vigyázni, hogy hol dönt Abhigra 100mg vásárlás mellett. Tudniillik, hogy megjelentek az online áruházakban a hamisítványok, amelyek több kockázattal is járhatnak:

 • bizonytalan a hatás kifejtés, egyáltalán nem biztos, hogy 100mg szildenafil-citrátot tartalmaznak, mint az eredeti termék
 • akár még mellékhatásokat is okozhatnak, amelyek alapesetben nem következtek volna be

Szeretné tudni, hogy mire kell figyelnie, amikor eladó Abhigra 100mg tablettát keres? Akkor tájékoztató oldalunk jó szolgálatot fog tenni!

Azontúl, hogy mindenről tájékoztatjuk, szeretnénk a figyelmébe ajánlani, hogy mivel tesszük még kényelmesebbé és egyben biztonságosabbá a nálunk történő Abhigra 100mg vásárlás folyamatát:

Hogy maximálisan biztos lehessen abban, hogy jó döntést hoz meg, minőségi garanciaként 100%-os pénzvisszafizetési garanciát léptettünk életbe.  Ha bármilyen gondja merülne fel, akkor azt jelezheti nekünk az ügyfélszolgálati elérhetőségünkön és mi kivizsgáljuk, hogy mi történhetett. Egyéb kérdéseivel is bátran fordulhat hozzánk, mindenben segítjük Önt!

Tudnia kell, hogy sok más üzlettel ellentétben, nálunk azonnal postázásra kerülnek a csomagok, amelyeket diszkrét csomagolással látunk el. Országosan 1-2 munkanapnál nem vesz többet igénybe a kiszállítás, Budapesten pedig akár már néhány órán belül átvehető lesz. Szállítással és fizetéssel kapcsolatos kérdéseire választ talál, ha aloldalunkra kattint. Tudnia kell, hogy nálunk utánvéttel is fizethet költségmentesen!

Hogyan hat a 100mg szildenafil-citrát a férfi szervezetre? Most mindent megtudhat!

60-70 percnek kell eltelnie mire a hatóanyag képes arra, hogy felszívódjon. Ekkor semmi másra nincs szükség, mint szexuális ingerre és már csaphat is a lovak közé.

A következők fognak lezajlani a szervezetében:

 • a hímvessző simaizomzata elernyed, amelyet a barlangos testek felé áramló megnövekedett mennyiségű vér követ; ezzel létrehozva az erekciót, amelynek az erőssége miatt most nem kell aggódnia
 • ne lepődjön meg, ha átmenetileg azt tapasztalja, hogy megnőtt a pénisze, mint ahogy azon sem, ha kevesebb idő kell a regenerálódásra

Miért fosztaná meg magát ettől a lehetőségtől? Éljen most vele! Döntsön Abhigra 100mg rendelés mellett!

Szeretné, ha a lehető leghatékonyabb és legbiztonságosabb módon használhatná a tablettát? Akkor fogadja meg a következőket:

 • 60-70 perc elegendő ahhoz, hogy a szildenafil-citrát hatóanyag működésbe lépjen és elkezdődhessen a hatás kifejtése
 • hatását pedig minimum 4-6 órán keresztül fejti ki
 • naponta 1 tablettánál többet nem szabad bevenni 
 • a zsíros ételek fogyasztása kerülendő, mert csökkentik a felszívódást
 • az alkoholfogyasztás pedig növeli a mellékhatások előfordulásának lehetőségeit

Amit még kerüljön:

 • túl sok koffein (kávé, üdítők, energiaitalok) 
 • grapefruit gyümölcs

Fontos! Csak olyan online patikában keressen eladó Abhigra 100mg tablettát, ahol bizonyítékkal tudnak szolgálni a termék eredetiségéről vonatkozóan! A tabletta gyártója a Abhiflax Gyógyszergyár, ezt tartsa szem előtt!

Mellékhatások csak ritkán fordulnak elő. A következőkkel találkozhat alkalmanként:

 • arcpír megjelenése
 • bőr kiszáradása
 • orrdugulás
 • hirtelen fényviszonyok közepette kialakuló fényérzékenység

Néhány betegség megléte és gyógyszer szedése mellett érdemes orvosával konzultálnia arról, hogy szedheti-e a tablettát:

 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • vérnyomás gondjai vannak
 • nitrát tartalmú gyógyszert szed (mivel a nitrátok képesek kölcsönhatásba kerülni a szildenafil-citráttal és együtt hirtelen rosszullétet okozni)
 • öröklött szembetegsége van

 

Ha megérett Önben a gondolat, hogy kilép a szürke hétköznapokból a hálószobában, akkor a legjobb, amit tehet, hogy Abhigra 100mg rendelés mellet dönt!