Sextreme Power XL

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Silbido 120mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 21990
4 csomag(40 szem) 38990
5 csomag(50 szem) 44990

3990 Ft44990 Ft

 • 1. Lesz gond a péniszemmel, ha nagyon sokáig szedem a gyógyszert?
  A gyógyszer eredeti és jó hatásfokú bevizsgált szer. Rendszeres szedése esetén sem károsítja szervezetét, és nem lehet rászokni sem. Ha hirtelen abbahagyja szedését annak sem lesz rossz hatása. A szex pedig olyan lesz, mint régen. Pénisze nem fog károsodni.
 • 2. Sextreme Power XL rendelés során ha nem volt jó a hatása akkor mit tehetek?
  Ha Ön nem volt elégedett az elért eredménnyel a nálunk vásárolt termék esetén akkor jelezze ügyfélszolgálatunknak, hogy szeretne élni a pénzvisszafizetés lehetőségével. Küldje vissza a feltételeknek megfelelően a terméket és mi visszatérítjük a vételárat.
 • 3. Mennyire megbízható a termék?
  A Sextreme Power XL hatóanyaga eredeti és bevizsgált. A gyógyszer hatása garantált, erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. A gyógyszert a gyógyszergyárból szerezzük be. Erről számlával is rendelkezünk
 • 4. Mennyire átlátszó a csomagolás Sextreme Power XL vásárlás során?
  A csomagolás abszolút nem átlátszó. A címzés és a csomagolás sem árulkodó a tartalomról. Azt még kitapogatni sem lehet.
 • 5. Vese problémáim vannak, az kizáró ok?
  A gyógyszer egyes betegségek fennállása esetén nem használható. Ezek közé tartozhat a vesebetegség is. Kérjük keresse fel kezelőorvosát mielőtt megvásárolja a terméke és kérje véleményét a gyógyszer használatáról.
 • 6. Sokkal nagyobb lesz tőle a péniszem?
  A gyógyszer nem a pénisz méretének növelésére szolgál. Átmenetileg ennek ellenére elérhető vele méretnövekedés is.

 • Férfiként nehéz elképzelni kínosabb érzést, mint az erekciós probléma vagy a korai magömlés. Pláne, ha egyszerre mindkettő felmerül.

  Ezt okozhatja átmeneti „üzemzavar”, de állhat a dolog mögött egészségügyi probléma is. A jó hír, hogy bármelyikről is legyen szó a probléma kezelhető. Konkrétan, a Sextreme Power XL tabletta segítségével, amely egy olyan kettős hatóanyagtartalommal bíró potencianövelő, amely mindkét problémára megoldást jelent.

  Minek köszönheti kiváló kettős hatását?

  • 100mg sildenafil-citrát hatóanyagával biztosítja, hogy kellő keménységű legyen a merevedés
  • 60mg dapoxetine tartalmával időt nyer, hogy legyen idő kiélvezni az együttlétet még a magömlés előtt

  Érdemes megjegyezni, hogy a tabletta használata nem feltétlen kötött meglévő potenciaproblémához, teljesítmény javításra éppúgy alkalmas. Attól sem kell tartani, hogy bármilyen gondot okoz a későbbiekben a teljesítményben, mivel nincs függőségi veszély.

  A termék gyártása a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár nevéhez kötődik, amely több, világhírnévre szert tevő potencianövelőt forgalmaz.

  A termék nevével fémjelezve, többen hirdetnek úgy eladó Sextreme Power XL tablettát, mintha az eredeti lenne, holott csak egy hamisítványról van szó. Nem árt emiatt elővigyázatosnak lenni és jól megnézi, hogy mit is készülünk megvenni.

  Az előzetes tájékozódáshoz szükséges sarkalatos pontokról készítettünk egy összefoglaló anyagot, amelyet Önnek is javaslunk, hogy megnézzen mielőtt Sextreme Power XL vásárlás mellett döntene!

  Készültünk ám még mással is, hogy kényelmesebbé tegyük a teljes vásárlás folyamatát:

  • annak a megerősítésére, hogy termékeink eredetiek és nincs semmi oka aggodalomra bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát, amivel bárki élhet, ha nem lenne elégedett a kapott termékkel
  • segítjük a döntéshozatalban azokat, akik valami oknál fogva bizonytalanok: ügyfélszolgálatunkon bármikor felteheti kérdéseit Sextreme Power XL vásárlás előtt, mi válasszal leszünk rá
  • biztosíthatjuk afelől, hogy nem kell sokat várnia, mert 1-2 munkanapon belül teljesítjük a rendelését, lakjon bármerre az országban, a csomagokért pedig ráér akkor fizetni, amikor átvette; szállítási és fizetési feltételeinkről bővebben is tájékozódhat a linkre kattintva

  Hatása

  Nem árulunk zsákbamacskát, így mindent közzéteszünk, amit a tabletta hatásaival kapcsolatban tudni érdemes.

  A sildenafil-citrát úgy éri el a kemény erekciót, hogy a hímvesszőben megnöveli a véráramlást. A barlangos testekben kialakult vérbőség eredménye lesz, amit tapasztalni fog és büszkévé teszi.

  A dapoxetine pedig egy kettős folyamattal biztosítja, hogy a magömlés ne következzen be idejekorán. Nem engedi a felelős agyi szterotoinok felvételét és késlelteti a motoros funkciót is.

  A hatások beindításához szexuális ingerlés szükséges, valamint legalább 60-70 perc a bevételtől számítva, hogy elkezdjenek hatni.

  Mit tapasztalhat még? Átmeneti méretnövekedést és lefelé stagnáló regenerációs időt! Próbálja ki most, döntsön Sextreme Power XL rendelés mellett bátran!

   

  Használata

   

  A következő tudnivalókra mindig figyeljen oda a tabletta használatának során:

  • mindig vízzel együtt kell bevenni, az alkoholtartalmú italok kerülendők a hatóidő alatt, mert nem várt mellékhatásokért lehetnek felelősek
  • a drogfogyasztás szintén szigorúan tilos 

  24 órán belül nem ajánlott a bevételt megismételni, mert túlterheli vele a szervezetét! 4-6 órás hatóidővel számolhat

  • a zsíros ételeket és azok nehezebb megemésztése miatt csökkenhet a sildenafil felszívódásának képessége
  • ami még nem ajánlott: a grapefruit gyümölcs és a túl sok koffein

  A tablettát ugyanakkor felezheti, ha úgy érzi, hogy egy fél tabletta is elegendő Önnek!

   

  Kedvező árakat és kiváló, eredeti minőséget keres? Akkor válasszon bátran eladó Sextreme Power XL kínálatunkból és nem fogja megbánni! 

   

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

   

  A termék bevizsgált, ellenőrzött minőségű, így nem várhat komolyabb mellékhatásokat.

  Kizárólag elvétve és alkalmilag okozhat tüneteket, mint az orrdugulás, bőr, vagy arcpír, száj, – és bőr szárazság, enyhe fényérzékenység.

  Viszont vannak olyan betegségek, amelyek mellett nem ajánlott a használat:

  • magas vérnyomás
  • szív, – és érrendszeri betegségek
  • nitrátot tartalmazó gyógyszert szedése (kölcsönhatásba tudnak lépni a sildenafillal és szédülést okozni)
  • vese, – májbetegség
  • öröklött szembetegség

   

  Elérkezettnek látja az időt, hogy új alapokra fektesse szexuális életét? Akkor döntsön most Sextreme Power XL rendelés mellett bátran!