Vidalista 20mg

Úgy tapasztalja, hogy valami változott a szexuális életében? Nem minden alakul úgy, ahogyan szeretné? Előfordulhat, hogy átmenetileg feszültebbek vagyunk, sok a stressz az életünkben és emiatt előfordulhatnak potenciaproblémák. De olyan helyzet is adódhat, hogy szeretnénk az eddiginél jobban teljesíteni. Szerencsére bármelyik helyzet gyorsan kezelhető és kínálkozik rá megoldás, Vidalista 20mg rendelés esetén.

Kiszerelés: 10 szem / levél

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 levél(10 szem) 8990
2 levél(20 szem) 14990
4 levél(40 szem) 23990
5 levél(50 szem) 28990

 

2990 Ft28990 Ft

 • 1. Milyen kockázata van a teljesítményemre a gyógyszer szedésének befejezése?
  A gyógyszer segítségével megnövekedhet a szexuális teljesítménye. Szedheti rendszeresen és alkalmanként is. Rendszeres szedése esetén sem jelent kockázatot a gyógyszer alkalmazása. Nem fog kialakulni függőség a hatóanyag iránt. Bármikor befejezheti alkalmazását, nem lesznek elvonási tünetei. Szexuális teljesítménye pedig visszatér a régi állapotába, attól nem lesz rosszabb.
 • 2. Mit tegyek, ha mégis visszakérném a vételárat Vidalista 20mg rendelés után?
  Ha nem elégedett a termék hatásával kérjük ezt jelezze Ügyfélszolgálatunk felé. Kollégáink elmondják hogyan tudja visszaküldeni részünkre a terméket és ezután a vételárat mi visszautaljuk Önnek.
 • 3. Vidalista 20mg eladó a webáruházban, de ez mennyire megbízható?
  A gyógyszer hatása garantált, hatóanyaga eredeti és bevizsgált. Nálunk nem találhat hamis terméket. Mi a gyógyszer hatására garanciát is vállalunk. Közvetlenül a gyógyszergyártól szerezzük be a terméket.
 • 4. Mikor kérhetem automatába a csomagot?
  A megrendelés során Önnek lehetősége van kiválasztani a szállítási módot. Így kérheti a csomag automatába történő kézbesítést is.
 • 5. Lehetséges, hogy fáj a fejem tőle?
  Mint minden gyógyszer így ez is okozhat mellékhatást. Egyik ilyen lehet a fejfájás. Kérjük gondolja végig, hogy az alkalmazásra vonatkozó valamennyi előírást betartotta-e. A fejfájás egyébként csak enyhe tüneteket okoz és rövid ideig tart. Ha a gyógyszert rendszeresen szedi teljesen megszűnik.
 • 6. Lehet naponta többször is szedni?
  A gyógyszert az előírások szerint kell alkalmazni. Naponta maximum egy tabletta szedhető. Ha ettől többet szedne be az túladagolással járhat.
 • A Lilly Cialis tabletta generikus változata a Vidalista 20mg. Ugyanazzal a hatóanyaggal, a tadalafillal bír, ugyanabban a mennyiségben, csupán a gyártó vállalatban különbözik.

  Mindig ellenőrizze Vidalista 20mg vásárlás előtt, hogy a Centurion Laboratories Gyógyszergyár a termék gyártója, mert sokan visszaélnek a termék népszerűségével és nem eredeti terméket kínálnak. Még ha vizuálisan hasonlít is, de minőségben és hatóanyagtartalomban korántsem az igazi.

  Emellett még több trükköt is bevethetnek a hamisítványt forgalmazók, legyen óvatos. Ha szeretne előre felkészülni, akkor tájékoztatónkban minden fontos információt megtalál!

  Képzelje, hogy online patikánk teljeskörű felelősséget vállal arra vonatkozóan, hogy minden eladó Vidalista 20mg termékünk eredeti és teljes biztonsággal használható.

  Ennek bizonyítására vezettük be a pénzvisszafizetési garanciát, így, ha valamilyen oknál fogva Ön mégsem lenne elégedett a termékkel, úgy élhet ezzel a jogával.

  Szeretnénk, ha maximálisan elégedett lenne szolgáltatásainkkal, ezért is igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni a rendelését. Országosan is 1-2 munkanapos szállítási határidőt vállalunk, de Budapesten akár már a megrendelés napján, néhány órán belül megkaphatja a csomagját. (kora délután előtt beérkezett Vidalista 20mg rendelés esetében)

  Nálunk nem szükséges előre sem fizetnie, amennyiben az utánvétellel történő kiegyenlítés Önnek kényelmesebb.

  Sokszor merülnek fel az emberben kérdések, amelyeket szeretne feltenni valakinek. Mi állunk rendelkezésére, ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor felteheti nekünk kérdését, mi gyors válasszal leszünk.

  Nagyon gyakran szokták kérdezni, hogy olyan férfiak is használhatnak-e potencianövelőt, akik nem szenvednek potenciazavarban, csupán a szexuális teljesítménynövelés lenne a cél. Származhat-e ebből bárkinek később kára. A jó hír, hogy nem lehet a hatóanyaghoz hozzászokni, így ugyanolyan teljesítményt fog tudni produkálni a használatot követően, mint azelőtt. 

  Mi teszi különlegessé a tadalafil hatóanyagot? Nem más, mint a hatóidő mennyisége. Az átlagos 6-8 órával szemben 36-48 órán keresztül képes kifejteni a hatását.

  Már átlagosan 60perc felszívódási idő elegendő ahhoz, hogy a hatóanyag felszívódjon és elkezdje hatását kifejteni a szervezetben.

  Ez azonban addig nem történik meg, amíg szexuális stimuláció nem érte. Azt követően a hímvessző simaizmai ellazulnak és a barlangos testek megtelnek vérrel. 

  Így egy extra erős erekciót fog tapasztalni. Mellette pedig még átmeneti méretnövekedés is elérhető, valamint a regenerációs időszak csökkenése.

  Itt a remek alkalom, hogy éljen ezekkel a nagyszerű hatásokkal! Döntsön nálunk Vidalista 20mg rendelés mellett!

   

  Összefoglaltuk Önnek, hogy mire kell figyelnie, ahhoz, hogy hatékonyan és biztonságosan tudja használni a tablettát:

  • mindig vízzel vegye be, az alkoholfogyasztást lehetőleg mellőzze
  • szintén kerülendőek a zsíros ételek, mert nehezítik a hatóanyag felszívódását
  • ne használjon semmilyen kábítószert, vagy tudatmódosító szert
  • bánjon csínján a koffeinbevitellel és ne egyen grapefruit-ot
  • semmi esetre se vegyen be egynél több tablettát naponta

   

  Döntsön online patikánkban Vidalista 20mg vásárlás mellett és nem fog semmilyen problémát tapasztalni használat közben, mert minden termékünk eredeti és megbízható!

   

  Az eredeti tabletta kockázatok nélkül használható. Csupán enyhe tünetek jelentkezhetnek, mint:

  • orrdugulás
  • fényérzékenység
  • bőr, -arc szárazság

   

  Egyes esetekben nem ajánlott, hogy a tabletta használata mellet döntsön:

  • magas vérnyomása van, amire nitrát tartalmú gyógyszeres kezelést írtak elő
  • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
  • mellkas problémái vannak
  • öröklött szembetegsége van

   

  Online patikánk úgy kínál eladó Vidalista 20mg tablettát, hogy pénzvisszafizetési garanciát is vállal mellé, amellyel bizonyítjuk, hogy termékeink eredetiek, minden gond nélkül, hatékonyan használhatóak! Lépjen Ön is új szintre a szexuális életében a tadalafil hatóanyag segítségével és éljen át bámulatos perceket az ágyban!