Kamagra pezsgőtabletta betegtájékoztató

Megbízható potencianövelőt keres, hogy mindig a legjobb formáját hozza partnerének? Órákon át szeretné kényeztetni barátnőjét, hogy az orgazmusa még intenzívebb legyen? Az a jó hír Ön számára, hogy megtalálta azt a webshopot, ahol mindig a legjobb megoldásokat nyújtjuk vevőinknek, ezen kívül egyedül magas minőséggel rendelkező készítményeink közül válogathat csak, melynek hatásában szinte kizárt, hogy csalódna.

 

A következő Kamagra pezsgőtabletta betegtájékoztatót figyelmesen olvassa el, ha potencianövelő szert szeretne, mert a gyógyszer legjobb hatásának az a feltétele, hogy helyesen használja, és ezt csak úgy fogja tudni megtenni, ha minden információt betart, amit a most meg is osztunk Önnel.

 

Mire jó, és mikor lehet igénybe venni a gyógyszert

 

Lehet, hogy nem tudja, de a potenciafokozókat nem csak merevedési problémával küszködő személyek használhatják, így ha Ön is változatosságra vágyik, nagyobb élményben szeretne részesülni, akkor is bátran vásároljon belőle, és próbálja ki. Tudja mikor szoktak főként vásárolni olyan férfiak, akik egészségesek? Sokan úgy vannak vele, hogy az első alkalom előtt, vagyis mikor még szüzek, ekkor be szokták szerezni, hogy támogassák Őket. Nagy Önbizalmat nyújt ez a férfinak, ha tudja, hogy bármi történjék, a pénisze kőkemény és merev lesz, a lelankadás veszélye nélkül. Még úgy sem történik baleset, ha nagy az izgalom azért, hogy jól teljesítsen és kicsit rá stresszel a dolgokra. Ne féljen, mert ez biztos támogatást ad, amivel szuper élményben részesítheti barátnőjét, és természetesen saját magát is. Másodszor akkor is élni szoktak a potenciafokozó nyújtotta lehetőségekkel, ha az adott férfi éppen nem a komoly kapcsolatokat kedveli, nem egy állandó párja van, hanem esetleg váltogatja a hölgyeket, vagy több partnerrel rendelkeznek. Ezen készítménnyel nyugodtan több lánnyal is együtt lehet úgy, hogy mindegyiknek a maximumot nyújtja, egyiknél sem lesz a teljesítménye kevesebb, így csak boldogságot és élvezetet láthat majd az arcukon.

 

A potenciafokozó alkalmazása

 

A Kamagra pezsgőtabletta betegtájékoztatójában természetesen a használata is megtalálható, ami felett semmiképpen ne menjen el. A készítmény formátuma pezsgőtabletta, aminek bevétele nagyon könnyű, és ráadásul kellemese is, mert nagyon finom narancsos ízű. A hatását nagyon gyorsan érezni fogja, mindössze 20-25 perc, ennyivel előtte feloldja 2-3 dl vízben a pezsgőtabletta, amit csak el kell kortyolgatnia. Naponta maximum egy tabletta alkalmazható, de ha túl soknak érzi, akkor nagyon könnyen akár ketté is törheti. Bárhogyan beveheti a gyógyszert, akár étkezés előtt is, de utána is. Azt kell tudnia, hogy ha éhgyomorra történik a készítmény bevétele, akkor valamivel gyorsabban felszívódik, ezáltal hamarabb is meg fogja érezni a hatását. Ha mégsem válna be, hogy evés előtt szedte be a potenciafokozót, mert gyomorirritációt okozott, akkor nyugodtan egyen előtte, csak az valami könnyebben emészthető étel legyen. A zsíros ételt kerülje egyidejűleg a gyógyszerrel, ami akadályoztatja az összetevők eljutását oda, ahova kell, így később hat, illetve el is maradhat teljesen. 

 

A gyógyszer melletti alkohol fogyasztásról megoszlanak a vélemények, mert van olyan, akinek nem befolyásolja a szeszes ital a készítmény hatását, másnak pedig nem hatásos mellette. A legtöbb felhasználó viszont arról számol be, hogy 1-1 pohár bor, vagy egy doboz sör belefér még mellette, de túlzásba esni nem jó, mert akkor végképp nem hat a potenciafokozó szer. Ezen kívül a grapefruitot, és más citrusos gyümölcsöket, a koffeines italokat, és a drogokat is el kell kerülni, ha a gyógyszer szedését választotta.

A Kamagra peszgőtabletta betegtájékoztatójában a hatása és hatásmechanizmusa is elolvasható

 

A potenciafokozó szer egyik fő és aktív hatóanyaga a szildenafil-citrát, ami felelős azért, hogy a pénisze kőkemény és erős legyen, ami kitart addig, míg az aktusnak nincsen vége. A gyógyszer ellazítja a hímvessző simaizmait, fokozódik a vérbőség, így megfelelő vér áramlik be a barlangos testbe. Mindehhez nemi stimuláció szükséges, tehát az előjáték elengedhetetlen, ami történhet kézzel vagy szájjal is. A szervezet regenerációja felgyorsul a készítmény hatására, így nem kell sokat arra várni, hogy újra tettre készen legyen, hanem szinte azonnal folytathatják is a szexet. A nagyobb vérbőség miatt észre fogja venni azt is, hogy pénisze minimálisan megnövekszik, ez addig marad így, míg ki nem ürül a gyógyszer hatóanyaga a szervezetéből. 

 

Olvassa tovább a mellékhatásokat és az ellenjavallatokat, mert most ez következik a Kamagra pezsgőtabletta betegtájékoztatójában.

 

A mai gyógyszerek szerencsére nem okoznak sűrűn mellékhatásokat, de egyéni érzékenység kérdése ez is. ha elő is fordul az elején valami kellemetlen tünet, az mindig átmeneti, ami pár nap alatt megszűnik, amikor a szervezete hozzá szokott a gyógyszerhez, akkor el is múlnak. Ezért ne foglalkozzon vele, nem kell ehhez orvosi segítség. Ami tapasztalhat az elején az a arc vagy mellkas kipirulása, fejfájás, orrdugulás, szédülés, hányinger. Ha betartja a Kamagra pezsgőtabletta betegtájékoztatóban leírtakat, akkor ne aggódjon, mert komolyabb tünetek nem fognak elő jönni.

 

A következő betegségek esetében ellenjavallt a készítmény használata, ezért kerülje a gyógyszert: Szívproblémák esetén, ha máj,- vagy vesebetegség áll fenn Önnél, illetve ha a vérnyomásával gondok vannak (nagyon magas vagy alacsony).

 

Ha nitrát tartalmú gyógyszert szed, akkor sem szabad igénybe vennie a potenciafokozó készítményt, mert interakcióba léphetnek egymással. Ha nem biztos abban, hogy használhatja a készítményt akkor mindenképp beszéljen előtte kezelőorvosával, aki biztosat tud Önnek mondani, és tanácsokkal is el tudja látni.

 

Bízzon bennünk, és ha potenciafokozót szeretne vásárolni, akkor jöjjön a mi webshopunkban, mert kínálatunk nagy, ahol válogathat. Eredeti és prémium minőségű termékekkel állunk szolgálatára, ami segít Önnek abban, hogy a szex még élménydúsabb és jobb lehessen. A gyors kiszállítás sem kérdés nálunk, így ha sürgősen be kell szereznie a potenciafokozó szert, akkor a legjobb az lehet, ha tőlünk rendel. Pár órás kiszállítás van akkor, ha Budapestről rendel 16 óra előtt, vidékre pedig egy munkanapon belül kézbesítjük a csomagot. Az árak is nagyszerűek, alacsonyak, így még a mai nap is hozzájuthat gyorsan és egyszerűen. nem várjuk azt, hogy mutasson fel receptet, és a regisztráció sem kötelező. Ha pedig a készítményben csalódott volna, akkor a pénzvisszafizetési garanciánk által cseréltethet másik termékre, vagy vissza is kaphatja a teljese összeget, amiben benne lesz a kiszállítási költség is. Várjuk rendelését telefonon vagy online. Ügyfélszolgálatunknak írjon, ha bármi probléma lenne, esetleg még egyéb kérdésre kíváncsi, amit nem talált meg!

 

Nagyon el vannak szaporodva manapság a hamisítványok, de ez nem csoda, hisz nagy a kereslet rájuk, ezért vigyázzon, nehogy rossz minőségre bukkanjon rá, ennek fényében kattintson IDE, és már informálódhat is a csaló hamisítókról!