Cockfosters 100mg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3800
4 szem 5990
10 szem + 1 ajándék 9990
15 szem + 2 ajándék 14700
20 szem + 4 ajándék 18000
30 szem + 6 ajándék 26000
50 szem + 10 ajándék 39990

Leírás

 • 1. Ha abbahagyom a szedését nem lesz gond?
  A gyógyszer hatása garantált, szexuális teljesítményét biztosan növelni fogja. A hatóanyaghoz nem lehet hozzászokni, nem fog függőség kialakulni. Ha abbahagyja szedését nem lesznek elvonási tünetei. Szexuális élete pedig olyan lesz, mint korábban.
 • 2. Garantálják hogy diszkrét a csomagolás Cockfostesr 100mg rendelés esetén?
  A szállítás során teljes diszkrécióval járunk el. Semmi nem fog utalni arra mi van a csomagban. Sem a címzés, sem a csomagolás nem lesz árulkodó, azt kitapogatni sem lehet.
 • 3. Én nem vagyok eléggé elégedett Cockfosters 100mg vásárlás után, mit tehetek?
  Ha betartotta a használatára vonatkozó előírásokat és mégsem érte el azt a hatást amit szeretett volna élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal. Küldje vissza részünkre a gyógyszert és mi visszautaljuk Önnek a vételárat.
 • 4. Biztosan eredeti a gyógyszer?
  A gyógyszer eredeti forrásból származik. Közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be a generikus terméket. Ezt számlával is tudjuk igazolni.
 • 5.Lehet valamilyen mellékhatása?
  Mint minden gyógyszernél itt is jelentkezhetnek mellékhatások. Ha azonban betartja a használatára vonatkozó előírásokat nem várható azok kialakulása. Ha mégis érez valamit az csak rövid ideig tart és enyhe tünetekkel jelentkezik.
 • 6. Ha többet veszek be nagyobb lesz a teljesítményem?
  A tablettából maximum egy szem vehető be. Ha ettől többet venne be az nem feltétlenül emeli meg szexuális teljesítményét, azonban egészségügyi kockázattal járhat. Kérjük tartsa be az adagolásra vonatkozó előírásokat!
 • Cockfosters 100mg a szexuális élményfokozók csoportjába tartozik. Ennek a gyógyszernek a hatására a férfiasság erősödik és kiegyensúlyozott lesz a nemi élete. Ha merevedési problémákkal küzd, vagy csak fáradt egy hosszú nap után és szeretné párját boldoggá tenni, akkor mindenképpen rendelje meg a terméket.

  A termék szedése alatt több minőségi aktusra lesz képes, minden kockázat nélkül. Azoknak az uraknak is ajánljuk, akik változatosságot szeretnének az életükbe vinni. A termékre nem lehet rászokni és abbahagyás után sem jelentkeznek negatív hatások. Lehet szedni alkalmanként és folyamatosan is bármilyen formában megoldást nyújt az élményhez.

  Fontos, hogy a sikerhez szexuális inger szükséges.

  Cockfosters 100mg eladó más áruházakban is. Ha túl nagy árkülönbséget tapasztal kezdjen gyanakodni, hogy nem hamisítvánnyal van-e dolga. A hamisított szerek nem tartalmazzák a megfelelő mennyiségű hatóanyagot, vagy egyáltalán nincs bennük. Ezzel anyagilag megkárosítják és még az egészségét is veszélyeztetik. Ahhoz, hogy tájékozódni tudjon a hamis webáruházakról készítettünk egy információs anyagot, melyet ide kattintva tud elolvasni.

  Cockfosters 100mg termékre garanciát biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy visszaküldheti a gyógyszert, ha nem lenne elégedett, mi pedig a vételárat visszafizetjük.

  Ennek feltételeit itt tekintheti meg.

   

  Hatása, hatásmechanizmusa

  Cockfosters 100mg egy szildenafil tartalmú gyógyszer, mely az erekció fenntartásához, vagy kialakításához ajánlatos. Fokozza a teljesítményt és több időt tölthet a párjával az ágyban. A köztudatban elterjedt Viagra is szildenafilt tartalmaz és a Cockfosters 100mg is ugyanannyi hatóanyaggal rendelkezik. A termék így biztonságos és garantáltan jól használható.

  A szildenafil merevedési zavarra kifejlesztett szer, bevételét követően már 1 óra elteltével eléri a megfelelő eredményt. Tartós és erős merevedést fog tapasztalni.

   

  Használata, adagolása

  Cockfosters 100mg vásárlás esetén tartsa be az előírásokat.

  A tablettát célszerű 1 órával az aktus előtt bevenni, hogy kialakuljon a megfelelő hatás. A cél eléréséhez fontos a szexuális inger. A gyógyszer 4-8 órán keresztül hatásos. Ez idő alatt Ön többször lesz képes szexuális aktusokra.

  A gyógyszert egy pohár vízzel kell bevenni, éhgyomorra. Gyomor irritáció esetén könnyű ételek fogyasztására hívjuk fel a figyelmét.

  Cockfosters 100mg rendelés után, szedésének megkezdésekor javasolt néhány napig csak fél tablettát bevenni. Ezzel segít a szervezetének a hatóanyag hozzászoktatásához és a mellékhatások így valószínűleg nem okoznak kellemetlenségeket.

  A gyógyszer bevétele előtt ne fogyasszon:

  • alkoholt vagy drogot,
  • grapefruitos, vagy citrusos italokat
  • olajos vagy zsíros ételeket,

  Cockfosters 100mg nem szedhető együtt alfablokkolókkal, nitrátokkal, antibiotikumokkal, gombaölő szerekkel, vagy más PDE5 gátlókkal.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Cockfosters 100mg vásárlás az alábbi betegségek fennállása esetén ellenjavallott:

  • gyomorfekély
  • HIV, vagy hepatitis fertőzöttség
  • leukémia
  • magas vagy alacsony vérnyomás
  • májbetegség
  • szívbetegség
  • vérszegénység

  Ezek a betegségek kizárják a gyógyszer szedését. Ha esetleg nincs tudomása a felsorolt betegségek bármelyikéről és elkezdi szedni a terméket, ezért rosszullét jelentkezik haladéktalanul forduljon kezelőorvosához és tájékoztassa, hogy szildenafil hatóanyagú szert vett be.

  A Cockfosters 100mg használata során ritkán jelentkezhetnek mellékhatások. Ezek elkerülése érdekében a gyógyszert az előírtaknak megfelelően alkalmazza és tartsa be az adagolásra és szedésére vonatkozó előírásokat. Mindezekre, ha figyel elérheti, hogy felhőtlenül élvezze a szer pozitív hatásait.

  Mellékhatás lehet:

  • enyhe fejfájás,
  • fényérzékenység,
  • orrdugulás.

  Függőséget nem okoz a gyógyszer, így nem lehet hozzászokni.

  Kiskorúak a gyógyszert nem szedhetik!

   

  Cockfosters 100mg rendelés

  Cockfosters 100mg eladó folyamatosan a webáruházunkban. A leadott rendelést követően már 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk a kért területre, ami teljes diszkrécióval történik. Gondosan figyelünk a csomagolásra, hogy ne tudja meg senki mit tartalmaz a csomag, így teljes biztonságban érezheti magát a kiszállítás alatt is.

  Kézbesítési lehetőségek:

  • lakcímre
  • csomag automatába
  • GLS, COOP, MOL csomagpontokra, illetve Postapontra.

  A szállítással kapcsolatos információk ide kattintva tekinthetők meg

  Cockfosters 100mg rendelés esetén kérdésével forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz ide kattintva.

   

  További információk

  Kiszerelés

  2 db, 4 db, 10+1 db, 15+2 db, 20+4 db, 30+6 db, 50+10 db