Super Vikalis

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Silbido 120mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

 

2990 Ft28990 Ft

 • 1. Super Vikalis rendelés esetén nem terheli meg a szervezetem ha sokat használom?
  A gyógyszer hatóanyaga hatásos és nem tartalmaz semmilyen, a szervezetre káros anyagot. Nem okoz függőséget, bármikor abbahagyható szedése. Szexuális élete ez esetben olyan lesz, mint korábban.
 • 2. Super Vikalis vásárlás esetén mi az a teljes diszkréció?
  A teljes diszkréció részünkről azt jeleni, hogy a szállítás során ügyelünk az Ön adataira. Sem a csomagolás sem a címzés nem lesz árulkodó a csomag tartalmáról. Az még tapogatással sem lesz megállapítható.
 • 3. Hogy kérhetem vissza a vételárat?
  Ha Ön nem elégedett a gyógyszer hatásával akkor küldje vissza részünkre a terméket és mi visszatérítjük a vételárat. ITT olvashatja el ennek részleteit.
 • 4. Hogyan tudja javítani a szexet a gyógyszer?
  Ha Önnek merevedési gondjai vannak akkor azt helyre rakja. Ha korai magömléssel küszködik abban is segít. Ha egyik gondja sincs csak szeretne szintet lépni szexuális életében abban is segít. Használatával erős és tartós merevedés mellett emelkedik a szexuális teljesítmény. Az aktusok közötti regenerációs időszak lecsökken. A magömlés később következik be, a szex tovább fog tartani. Mindez gond nélkül, függőséget nem okoz a szervezetben a gyógyszer, ha abbahagyja szedését a szex olyan lesz, mint korában.
 • 5. Mire kell figyelnem a rendelésnél?
  A rendelést egyszerűen regisztráció nélkül leadhatja. Nem kell hozzá orvosi recept. A szállítás pedig 1-2 munkanapon belül megtörténik.
 • 6. Van olyan ital, ami miatt nem szedhetem?
  Ha rendszeresen, vagy a gyógyszer használata előtt alkoholt fogyaszt, az akadályozza a hatóanyag felszívódását a szervezetben és nem érheti el a remélt hatást. Ugyanez a helyzet a grapefruitlével is.

 • Tudta, hogy 10-ből 8 férfi elégedetlen magával a szexuális teljesítményét illetően? Annyi a különbsége férfi és férfi között, hogy van, aki beletörődik az átlagos, vagy éppen átlag alatti teljesítményével, míg mások tettre készek abban, hogy változtassanak és mindent megtesznek partnerük elégedettségéért!

  Ön melyik csoportba tartozik? Gyanítható, hogy abban, aki kész a változtatásra, különben nem olvasná most ezen sorokat.

  A Super Vikalis VX tabletta pedig kiváló lehetőséget biztosít arra vonatkozóan, hogy elérje a céljait! 

  Milyen összetevőkkel bír a tabletta és kik élhetnek a lehetőséggel?

  A tabletta két összetevővel bír:

  20mg tadalafil: segít a kemény erekció elérésében

  60mg dapoxetine: segít, hogy ne érjen idejekorán véget a szexuális aktus és legyen idő mindkét félnek átélni az orgazmus mennyei pillanatait

  Egyaránt használhatják a potenciagondokkal küzdő férfiak és a szexuális teljesítmény javítására törekvő egyének is. Az utóbbiaknak sem kell attól tartania, hogy emiatt bármilyen szinten is romlana teljesítményünk, mivel nincs semmilyen ilyen káros hatása a tablettának!

  Mire kell figyelnie annak, aki Super Vikalis VX vásárlás mellett dönt?

  Az első és legfontosabb, hogy csak eredeti minőséget szabad megvenni. A hivatalos gyártó, a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár termékei megbízhatóak, mind minőségben, mind hatásban. Ezzel szemben minden kópia rizikót hordoz magában, így óva intjük, hogy bizalmatlannak tűnő online patikában keressen eladó Super Vikalis VX tablettát!

  A segítségére tudunk lenni, ha bizonytalan lenne afelől, hogy mire is érdemes figyelnie, mivel rendelkezésre áll az az útmutatónk, amiben minden fontos információt megtalál a Super Vikalis VX rendelés tudnivalóival kapcsolatban! 

  Miben lehetünk még Önnek a segítségére?

  A következő szolgáltatásokkal:

  pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, így, ha véletlenül valamivel nem lenne maximálisan elégedett, úgy igénybe veheti ezt a lehetőséget, de mi mindenesetre törekszünk a termékeink kifogástalan minőségére

  szupergyors szállítással és rugalmassággal tesszük kellemessé a vásárlást: nem teketóriázunk, hanem 1-2 munkanap alatt eljuttatjuk Önnek a rendelését Magyarország teljes területén.

  ügyfélszolgálatot működtetünk, hogy minden felmerülő kérdés gyors és szakszerű válasszal kerüljön megválaszolásra, éljen a lehetőséggel, ha bizonytalan lenne valami felől

  Hatása

   

  Ön tisztában van azzal, hogy milyen hatást fejtenek ki a tabletta hatóanyagai? Ha nem, akkor ez Önnek szól!

  A tadalafilról azt kell tudni, hogy az erős erekció létrejöttéhez szabaddá teszi a véráramlást a barlangos testek felé és az ott kialakuló vérbőségnek köszönheti a nem mindennapi keménységet.

  A dapoxetine pedig nem engedi, hogy túl hamar bekövetkezzen az ejakuláció. Ezt úgy éri el, hogy azon agyi szteroinok nem kerülhetnek felvételre, amelyek magömlést idéznek elő és mellette késlelteti a motoros funkciót is.

  AMIT TUDNI KELL:

  Addig nincs hatás, míg a 60-70 perces felszívódási idő nem telt le és ezt követően szexuális inger nem jelentkezett!

  Éljen most a lehetőséggel és döntsön Super Vikalis VX vásárlás mellett!

   

  Használata

   

  A következőkben megtudhatja, hogy mire kell figyelnie, ahhoz, gördülékenyen menjen a tabletta használata:

  • mindig vízzel vegye be, az alkoholfogyasztást kerülve
  • legalább az aktus előtt egy órával be kell venni, hogy kifejthesse hatását

  Ne fogyasszon továbbá:

  • zsíros ételeket, mert nehezítik a tadalafil felszívódását
  • semmilyen kábító, – vagy tudatmódosító szert
  • magas koffeintartalmú italokat
  • grapefruit-ot

  Ne vegyen be egynél több tablettát naponta! A hatás kifejtése egyébként is 36-48 órán keresztül várható, így nem is szükséges, de ne is kockáztassa meg! Ha egyben erősnek tapasztalná a hatást, akkor felezheti a tablettát!

   

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

   

  Kizárólag olyan helyen keressen eladó Super Vikalis VX tablettát, ahol kellő információt kapott annak származásáról! Az eredeti tabletták mellékhatások nélkül használhatók. Csupán enyhe panaszként jelentkezhet:

  • orrdugulás
  • fényérzékenység
  • bőr, -arc szárazság
  • bőrpír megjelenése

   

  Egyes esetekben nem ajánlott a tabletta használata, de jól teszi, ha egyeztet kezelőorvosával a következményeket illetően:

  • magas vérnyomása van, amire nitrát tartalmú gyógyszeres kezelést írtak elő
  • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
  • mellkas problémái vannak
  • öröklött szembetegsége van
  • vese, – májbetegsége van

   

  Döntsön online patikánkban Super Vikalis VX rendelés mellett és nem garantáltan elégedett lesz a minőséggel, mert minden termékünk eredeti és megbízhatóan használható!