Vidalista 80 mg

Megérett Önben az elhatározás, hogy nem elégszik meg az átlagos szexuális teljesítménnyel? Szeretné párja előtt megcsillogtatni a tudását és elkápráztatni vele? Itt az ideje ebben az esetben a Vidalista 80mg rendelés leadásának!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

 

KiszerelésÁr
2 szem4990
1 csomag(10 szem)14990
2 csomag(20 szem)24990
4 csomag(40 szem)49990
5 csomag(50 szem)59990

4990 Ft59990 Ft

Felejtsen el minden szorongást, minden aggodalmat afelett, hogy mire képes az ágyban és lépjen új szintre.

A Vidalista 80mg a Cialis tabletta továbbfejlesztett változata, ráadásul megnövelt hatóanyagtartalommal. 80mg tadalafilt tartalmaz, így nem lehet kétsége afelől, hogy milyen nagyszerű hatást fejt ki.

A gyártó a Centurion Laboratories Gyógyszergyár, amely garantálja a kiváló és biztonságos hatást. De óvatosságra intjük mielőtt online Vidalista 80mg vásárlás mellett dönt, mert a hirdetések közt találni hamisítványt kínálókat is. Ezekkel legyen elővigyázatos, mert nem tudni, hogy milyen hatást fejtenek ki és egyáltalán, hogy mit tartalmaznak. Tájékoztató leírásunkban megtalálja a pontokba szedett tanácsainkat, amelyek arra szolgálnak, hogy elkerülje a hamisítványokat.

Online patikánkban a következő szolgáltatások teszik biztonságossá és kényelmessé a Vidalista 80mg rendelés lebonyolítását:

 • nincs egy cseppnyi kétségünk sem afelől, hogy minden termékünk eredeti, így nem kell rossz minőségtől tartani, de ha mégis problémája lépne fel, akkor azt jelezheti felénk és a pénzvisszafizetési garancia keretein belül visszakérheti a vételárat
 • miért várakozna, ha már 1-2 munkanapon belül ki is próbálhatja? a gyors szállítást és rugalmas fizetési módokat bízza ránk, mi gondoskodunk róla; Budapesten akár néhány órás szállítással is számolhat
 • amennyiben valamivel kapcsolatban nem kapott kielégítő választ, úgy írjon nekünk bizalommal ügyfélszolgálati elérhetőségünkön keresztül, ígérjük a gyors és pontos választ

Időnként visszatérő kérdés szokott lenni, hogy hozzá lehet-e szokni a tablettához, úgy, hogy később anélkül már ne is menjen a merevedés?! Semmi ilyesmi nem fordulhat elő, így bátran kipróbálhatja olyan is, aki nem szenved potenciazavartól, a célja csupán a szexuális teljesítményfokozás!

 

Érjen el potencianövelő hatást akár 48 órán keresztül! Döntsön most Vidalista 80mg rendelés mellett!

Hogyan lehet képes egy szem tabletta arra, hogy 36-48 órán keresztül potencianövelő hatást fejtsen ki? A válasz nagyon egyszerű: a tadalafil különleges hatásának köszönhetően.

Már 60-70 perc elég neki, hogy a szervezetben felszívódva hatást gyakoroljon a férfi hímvesszőre. Természetesen nem minden helyzetben, kizárólag szexuális stimuláció hatására.

Ekkor a simaizmok elernyednek és vér pumpálódik a barlangos testekbe, amelynek eredménye lesz az erekció, méghozzá nem egy átlagos, mindennapi, hanem egy kőkemény.

Emellett pedig még olyan extra élményekben is része lehet, mint az átmeneti méretnövekedés és a regenerációs időszak megrövidülése.

A hatások kifejtése csak eredeti tabletta esetében garantált! Csak biztonságosnak tűnő üzletben keressen eladó Vidalista 80mg tablettát! NE feledje, nálunk még pénzvisszafizetési garancia is várja, ha gondja adódna!

Használata

 

Szeretné úgy használni, hogy a lehető leghatékonyabb és legbiztonságosabb legyen? Akkor fogadja meg tanácsainkat:

 • 60-70 perc elegendő ahhoz, hogy a tadalafil hatóanyag működésbe lépjen
 • hatását pedig 36-48 órán keresztül fejti ki
 • naponta 1 tablettánál többet nem szabad bevenni 
 • a zsíros ételek fogyasztása és az alkohol kerülendőek, mert csökkentik a felszívódási esélyeket és növelik a mellékhatás lehetőségeit
 • szintén nem ajánlott a túl sok koffein (kávé, üdítők, energiaitalok) és a grapefruit gyümölcs

Fontos! Csak olyan online patikában keressen eladó Vidalista 80mg tablettát, ahol meg tud győződni a termék eredetiségéről!

Nincs oka aggodalomra a mellékhatások miatt, mivel nagyon ritkán fordulnak elő. A következőkkel találkozhat alkalmanként.

 • arcpír megjelenése
 • bőr kiszáradása
 • orrdugulás
 • hirtelen fényviszonyok közepette jelentkező fényérzékenység

Néhány betegség és gyógyszer szedése mellett érdemes orvosával konzultálnia arról, hogy szedheti-e a tablettát:

 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • vérnyomás gondjai vannak
 • nitrát tartalmú gyógyszert szed (mivel a nitrátok képesek kölcsönhatásba kerülni a tadalafillal és együtt hirtelen rosszullétet okozni)
 • öröklött szembetegsége van

 

Szeretne elsöprő sikereket aratni a hálószobában? Akkor döntsön most Vidalista 80mg vásárlás mellett és a siker garantált!