Vikalis 20mg

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Silbido 120mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

 

2990 Ft28990 Ft

 • 1. Csak itt lehet pénzvisszatérítést intézni, gyógyszertárban nem?
  A pénzvisszatérítés csak webáruházunkban lehetséges. Ez egy általunk vállalt szolgáltatás, csak a nálunk vásárolt és Önnek nem megfelelően ható gyógyszer esetén élhet a pénzvisszafizetés lehetőségével.
 • 2. Csak akkor ajánlott a Vikalis 20mg rendelés, ha gond van a merevedésemmel?
  Nem. A gyógyszer segíti a merevedési zavarokat, de azok részére is jó megoldást nyújt, akik szexuális életüket szeretnék feldobni. Használatával erősebb lesz az erekciója, növekszik a teljesítménye és a regenerációs időszak is csökken két aktus között. És nem kell aggódnia, hogy függőség alakul szervezetében a hatóanyagok iránt. Ha befejezi rendszeres szedését nem lesznek annak hátrányos követkeményei, szexuális élete pedig olyan lesz, mint korábban.
 • 3. Csak én vehetem át Vikalis 20mg vásárlás során?
  A csomagot átveheti az Önnel egy lakcímen élő hozzátartozója, vagy bárkit meghatalmazhat a csomag átvételével. De kérheti csomagpontra vagy automatába is a szállítást.
 • 4. Mi a biztosíték a gyógyszer eredetiségére?
  A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg. Hatóanyaga eredeti, hatása pedig garantált. Hatására ezért is merünk pénzvisszafizetési garanciát vállalni.
 • 5. Nem lesz ráírva a csomagra hogy mi van benne?
  A szállítás során diszkréten járunk el. A csomagolás és a címzés sem lesz árulkodó a szállítmány tartalmáról, azt kitapogatni sem lehet.
 • 6. Hogy alakul a termék ára, ha többet rendelek belőle?
  Ha egyszerre több dobozzal is megrendel a termékből akkor jóval kedvezőbb áron juthat hozzá a nagyobb mennyiséghez. Ráadásul 30 ezer forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes lesz.

 • Ön el tud képzelni felemelőbb érzést, mint, amikor szex után párja valódi áhítattal néz Önre, mert olyan mennyei örömmámorban sikerült részesítenie?

  Ha szeretne ehhez hasonlót átélni, de most úgy érzi, hogy nem képes magából a maximumot kihozni, akkor jó helyen van, mert olyan megoldást kínálunk, amely garantált sikert fog okozni.

  Nemcsak akkor, ha növelné a szexuális teljesítőképességét, hanem akkor is, ha már jelentkezett valamilyen formában erekciós zavar.

  A Vikalis VX 20mg tabletta segíthet abban, hogy minden szexuális vágyálma teljesülhessen, köszönhetően a 20mg tadalafil hatóanyagának. Ugyanezt tartalmazza a közismert Lilly Cialis tabletta, csupán más gyártótól kerül forgalomba.

  Amikor elkezd eladó Vikalis VX 20mg tabletta után kutatni az interneten, akkor több dologra is figyelemmel kell lennie, hogy nehogy becsapják. Fontos tudni, hogy a termék gyártója a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár, de ez még önmagában nem elegendő.

  Olyan profi trükkökkel próbálkoznak a csalók, amelyek még az online vásárlásokban járatosabbakat is megtéveszthetik. Utólag pedig már minden hiába.

  Ezeket a módszereket fedjük fel abban az útmutatónkban, amelyet most Önnek is lehetősége van megnézni és okulni belőle. Javasoljuk, hogy mielőtt bárhol Vikalis VX 20mg vásárlás mellett döntene, nézze meg.

  Ezen túl is szeretnénk, ha nem okozna nehézséget a döntés, ezért a következő szolgáltatásainkat ajánljuk a figyelmébe:

  • pénzvisszafizetési garancia lehetőségét vezettük be, így nem csak szavakkal ígérjük, hogy termékeink eredetiek, hanem erre garanciát is vállalunk
  • rugalmasság a szállításban és a fizetésben egyaránt: már akár 1-2 munkanap letelte után Önnél lehet a csomagja, bárhol is éljen az országon belül; amikor az rögzítésre került nálunk; a csomag átvételekor is ráér fizetni, ha Önnek kényelmesebb az utánvét
  • ügyfélszolgálati pont: bármikor adódhat olyan kérdés, vagy lehet olyan észrevétele, amit szeretne valakivel megosztani; erre kínálunk most Önnek lehetőséget, ha úgy érzi, hogy kérdezne, akkor azt most könnyedén 

  megteheti

  Kell bármilyen függőségtől tartani, ha elkezdi használni a tablettát?

  Szerencsére semmi ilyen eshetőség nem áll fenn. Bármennyi ideig is használja a tablettát, azután is ugyanolyan teljesítményre lesz képes, mint azelőtt volt. (vagyis akkor is használható, ha csak szexuális teljesítmény javításáról van szó)

  Hatása

   

  Fontos tisztázandó kérdés, hogy mégis mit várhat, ha elkezdi használni a tablettát. A hatás csak akkor kerülhet kifejtésre, ha eltelt az átlagosan 60-70 percnyi felszívódási idő és szexuális stimuláció is érte.

  Ezek bekövetkezte után lesz látható eredménye a hatásnak. Ami annak következtében történik meg, hogy a hímvessző simaizmai ellazulnak és vérbőséget okoznak a barlangos testekben, ezzel előidézve az erekciót.

  Nem csak a kőkemény erekció azonban a pozitív hozadék, hanem az is, hogy az együttlét idején megnagyobbodhat a pénisz mérete és kevesebb idő kell mielőtt ismét a lovak közé csaphatna, mivel csökken a regenerációs idő. Mindez akár 48 órán keresztül megismétlődhet. El tud ennél jobbat képzelni? Próbálja ki most! Döntsön Vikalis VX 20mg rendelés mellett!

   

  Használata

   

  Mielőtt belefogna a tabletta használatába a következőket vegye figyelembe:

  • a túladagolás elkerülése okán napi egy tablettánál többet ne vegyen be

  ( a hatás egyébként is közel két napon át tart)

  • ne fogyasszon alkoholt a használat során, mert mellékhatásokért lehet felelős
  • szintén kerülje a túlzott koffeinbevitelt, a drogfogyasztást a veszélyek miatt
  • ne egyen zsíros ételeket, mert a zsírok késlelthetik a felszívódást, így a tabletta hatékonyságát

  A biztonságos használat érdekében csak olyan üzletben keressen Vikalis VX 20mg tablettát, ahol bizonyosra tudja venni, hogy nem hamisítványt kínálnak!

   

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

   

  Az eredeti Vikalis VX 20mg tabletták körültekintő használat mellett nem okozhatnak mellékhatásokat. 1-1 esetben fordulhatnak elő csupán enyhe formában a következők:

  • orrdugulás
  • arcpír jelentkezése
  • szájszárazság
  • fényérzékenység (különösen élénk fényviszonyok között)

  Vannak olyan esetek, amikor nem ajánlott a használat (betegségek vagy gyógyszer szedése):

  • szívelégtelenségben szenved, 
  • mellkasi problémái állnak fenn
  • problémái vannak a vese vagy a máj működésben
  • öröklött szembetegsége van
  • magas vérnyomása van
  • nitrátot is tartalmazó gyógyszeres kezelés alatt áll (a nitrát a tadalafillal kölcsönhatásba tud kerülni és rosszullétet okozhatnak)

   

  Ha eddig elégedetlen volt a szexben nyújtott teljesítményével, akkor ezen most könnyen változtathat! Döntsön bátran Vikalis VX 20mg vásárlás mellett és élvezze az előnyöket!